Naprawa blacharska w aso

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • CarlosPL
    Classic
    • 2014
    • 2

Naprawa blacharska w aso

Wrzucam zdjęcie zrobione wczoraj listwie wtryskiwaczy w mojej Octavce. Wygląda że są one raczej poziome niż pionowe - mimo że mam silnik BSE...
    Pytanie do lepiej poinformowanych - czy mogę zlecić/nakazać w ASO Skody zmianę układu tych wtryskiwacze aby pracowały one w pozycji pionowej teoretycznie zapewniającej dłuższą, bezawaryjną ich pracę??? Czy ten układ pionowy jest rzeczywiście lepszy i montowany w ASO Skody??? Kolejne pytanie to czy to normalne że kable do tej listwy i poszczególnych wtryskiwaczy (zaznaczyłem obszar na czerwono) są tak partacko odkryte i naciągnięte na sztywno??? Od drgań, brudu i generalnie warunków atmosferycznych za jakiś czas niemal pewne jest że coś tam w te przyłącza wejdzie, coś przestanie stykać i problem gotowy... Czy Wy też tak macie to podłączone w Waszych instalkach???
    Pytam bo jadę w sobotę do ASO na montaż tempomatu i mogę im coś pomarudzić...
  • robert18
    Classic
    • 2012
    • 2

Naprawa blacharska w aso

Muszę wykonać naprawę blacharską w aso. Czy ktoś wie czy może polecić jakieś aso w warszawie np. zakręt lub mińsk mazowiecki?

Komentarz

• Ayu
      RS
      • 2009
      • 4154

robert18, Wiadomo jakie tam są firmy które maja autoryzacje Skody. Opinie są rożne o każdej z nich musisz sobie wybrać sam, na własne ryzyko. I nie ten dział z zapytaniem, zreszta podobnych było już dziesiątki...

Komentarz

• Puchacz
        Moderator
        S_OCP Member
        • 2004
        • 1192
        • Superb III (3V3)

robert18, Carsed ma ogolnie dość dobre opinie i niezłą, nowoczesną blacharnie-lakiernie. Wiem, że swego czasu sporo osób nawet z Warszawy jeździło do tych ASO, a kiedyś nawet Purchawa robił naprawy blacharskie w Mińsku i był zadowolony.
        Ja tu tylko sprzątam...

Komentarz

Pracuję...